GEMEENTEBLADToestemming voor het plaatsen van 20 sandwichborden van 11 maart tot en met 25 maart 2024 voor "De Open Bedrijven Dag" in Bergeijk.

Bekendmaking voor Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid in Bergeijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsbergeijk.nl op: 7-3-2024

  1. Bekendmakingen bergeijk
  2. GEMEENTEBLADToestemming voor het plaatsen van 20 sandwichborden van 11 maart tot en met 25 maart 2024 voor “De Open Bedrijven Dag” in Bergeijk.

Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De gemeente Bergeijk heeft een vergunning APV-Bijzondere wet gegeven.Zaaknummer: 17243656Plaats/adres: Kern BergeijkOmschrijving: plaatsen van 20 sandwichborden van 11 maart tot en met 25 maart 2024 voor "De Open Bedrijven Dag" 2024.Activiteit(en): ReclameHet besluit is verstuurd op 4 maart 2024Bent u het niet eens met dit besluit?Als u het niet eens bent met de toestemming, dan kunt u bezwaar maken. U doet dit door een brief (bezwaarschrift) te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk.De periode voor het maken van bezwaar start op de dag nadat het besluit is verstuurd en duurt 6 weken.In uw bezwaarschrift moet staan:- uw naam en adres- de datum- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt- de redenen waarom u bezwaar maakt- uw handtekeningStuur uw brief naar:Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BergeijkPostbus 10.0005570 GA BergeijkWilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten?Het maken van bezwaar betekent niet dat de toestemming niet geldt. In het besluit staat vanaf wanneer de toestemming geldt. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en bepaalt of de toestemming in de tussentijd geldt.Het adres van de voorzieningenrechter is:Voorzieningenrechter van Rechtbank Oost-BrabantSector bestuursrechtPostbus 901255200 MA Den BoschAlleen als u bezwaar heeft gemaakt, kunt u de rechter om een voorlopige voorziening vragen. U moet een kopie van het bezwaarschrift meesturen.Voor het vragen van een voorlopige voorziening moet u kosten betalen aan de rechtbank. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraak.nl.

Unknown

 Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Bergeijk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Bergeijk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.