GEMEENTEBLADReserveren van parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen op vier locaties in de gemeente Bergeijk.

Bekendmaking voor Verkeer | Organisatie en beleid in Bergeijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsbergeijk.nl op: 3-2-2024

  1. Bekendmakingen Bergeijk
  2. GEMEENTEBLADReserveren van parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen op vier locaties in de gemeente Bergeijk.

Verkeer | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Gelet op het bovenstaande, besluit de gemeente Bergeijk:1.Tot het aanwijzen van parkeerplaatsen uitsluitend bedoeld voor het opladen van elektrische voertuigen op vier locaties, ter hoogte van Dokter Barentsenstraat 18 in Bergeijk, ter hoogte van de Pieter Willemstraat 2 in Bergeijk, ter hoogte van de Meidoornstraat 24 in Westerhoven en ter hoogte van de Hoefakkershof 1 in Westerhoven. 2.Om bovenstaande reden de borden E04 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 te plaatsen met onderbord “alleen voor opladen elektrische voertuigen”.

Unknown

 Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Bergeijk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Bergeijk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.