Wijziging op reeds verleende toestemming voor het organiseren van een Winterfestival van 15 december 2023 tot en met 7 januari 2024 op het marktplein in Bergeijk in verband met wijziging van de eindtijden.

Bekendmaking voor evenementenvergunning in Bergeijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsbergeijk.nl op: 28-12-2023

  1. Bekendmakingen Bergeijk
  2. Wijziging op reeds verleende toestemming voor het organiseren van een Winterfestival van 15 december 2023 tot en met 7 januari 2024 op het marktplein in Bergeijk in verband met wijziging van de eindtijden.

evenementenvergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De gemeente Bergeijk heeft een vergunning APV-Bijzondere wet gegeven. Zaaknummer: 17241990 Plaats/adres: Kern Bergeijk Omschrijving: organiseren van een Winterfestival van 15 december 2023 tot en met 7 januari 2024 op het marktplein in Bergeijk Activiteit(en): Evenement, Gebruik openbare ruimte, Produceren geluid, Reclame Het besluit is verstuurd op 20 november 2023.   Bent u het niet eens met dit besluit? Als u het niet eens bent met de toestemming, dan kunt u bezwaar maken. U doet dit door een brief (bezwaarschrift) te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk. De periode voor het maken van bezwaar start op de dag nadat het besluit is verstuurd en duurt 6 weken. In uw bezwaarschrift moet staan:   - uw naam en adres - de datum - een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt - de redenen waarom u bezwaar maakt - uw handtekening     Stuur uw brief naar: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk Postbus 10.000 5570 GA Bergeijk Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten? Het maken van bezwaar betekent niet dat de toestemming niet geldt. In het besluit staat vanaf wanneer de toestemming geldt. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en bepaalt of de toestemming in de tussentijd geldt. Het adres van de voorzieningenrechter is: Voorzieningenrechter van Rechtbank Oost-Brabant Sector bestuursrecht Postbus 90125 5200 MA Den Bosch Alleen als u bezwaar heeft gemaakt, kunt u de rechter om een voorlopige voorziening vragen. U moet een kopie van het bezwaarschrift meesturen. Voor het vragen van een voorlopige voorziening moet u kosten betalen aan de rechtbank. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraak.nl.

Unknown

 Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Bergeijk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Bergeijk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.