Het afsluiten van de Dopheidedreef te Bergeijk voor gemotoriseerd verkeer door middel van het plaatsen van een fysieke afsluiting in de vorm van boomstammen.

Bekendmaking voor verkeersbesluit in Bergeijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsbergeijk.nl op: 03-02-2024

  1. Bekendmakingen Bergeijk
  2. Het afsluiten van de Dopheidedreef te Bergeijk voor gemotoriseerd verkeer door middel van het plaatsen van een fysieke afsluiting in de vorm van boomstammen.

verkeersbesluit Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De Dopheidedreef af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer door middel van het plaatsen van een fysieke afsluiting in de vorm van boomstammen. Aan beide zijde van de fysieke afsluiting een bord L08 (Doodlopende weg) te plaatsen met onderbord OB 54 (uitgezonderd (brom)fietsers) En een vooraankondiging te plaatsen ter hoogte van de kruising Eerselsedijk- Sparrendreef Dit besluit te publiceren op de website www.officiëlebekendmakingen.nl

Unknown

 Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Bergeijk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Bergeijk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.