GEMEENTEBLADOntvangen melding over Gemeente Bergeijk plaatsen van 7 tijdelijke aanplakborden vanaf 25 april tot en met 6 juni 2024 tbv de verkiezingen Europees Parlement.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Bergeijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsbergeijk.nl op: 09-01-2024

  1. Bekendmakingen Bergeijk
  2. GEMEENTEBLADOntvangen melding over Gemeente Bergeijk plaatsen van 7 tijdelijke aanplakborden vanaf 25 april tot en met 6 juni 2024 tbv de verkiezingen Europees Parlement.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De gemeente Bergeijk heeft een melding ontvangen:Zaaknummer: 17242321Ontvangstdatum melding: 19-12-2023Omschrijving: Gemeente Bergeijk plaatsen van 7 tijdelijke aanplakborden vanaf 25 april tot en met 6 juni 2024 tbv de verkiezingen Europees Parlement.Activiteit: Gebruik openbare ruimteDe melding is in orde en de activiteit mag uitgevoerd worden. U kunt geen bezwaar maken of in beroep gaan tegen de melding.

Unknown

 Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbergeijk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Bergeijk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Bergeijk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.